Galerie lucrări

 

Săptămâna 27, anul 2017

1. VOLKSWAGEN JETTA: îndreptat și revopsit prag dreapta.

2. VOLKSWAGEN GOLF 5: revopsit exterior integral.

 

Săptămâna 26, anul 2017

1. SKODA OCTAVIA 2: înlocuire și vopsire aripa față.

2. SKODA OCTAVIA 2: reparat și revopsit bare de protecție față și spate, precum și capota motor și haionul. Reparația barei spate a constat în sudarea crăpăturii suferite în urma unui șoc mecanic.

 

Săptămâna 25, anul 2017

1. FORD FOCUS: înlocuire aripi față și revopsire praguri. Chiar dacă la început pragurile nu păreau a fi foarte uzate, după demontarea ornamentelor de plastic din zona inferioară a aripilor s-a constatat starea de fapt a lor și s-a procedat la înlocuirea aripilor față. Înainte de a fi montate, aripile noi au fost acoperite la interior cu un strat omogen de insonorizant.

2. VOLKSWAGEN GOLF 5: pete mici de rugină pe prag. Atât de "nevinovate" au fost acele pete, încât au dus la taierea unei porțiuni de aproximativ 30 cm din prag.

 

Săptămâna 24, anul 2017

1. RENAULT FLUENCE: revopsire ușa față stânga.

2. VOLKSWAGEN PASSAT B6: revopsire capotă motor și aripa față stânga.

 

Săptămâna 23, anul 2017

1. Audi A4: înlocuire bara spate, spoiler bara spate și armătura bara spate. Despăgubire și decontare directă spre SC PIPOS SRL de către SC EUROINS SA.

2. DACIA LOGAN: reparat și revopsit capotă motor, înlocuit și vopsit bara față.

 

Săptămâna 22, anul 2017

1. Skoda Fabia: faza intermediară din reparația pragului dreapta. S-a curățat mecanic rugina și s-a aplicat un inhibitor de rugină (un fel de feruginol mai evoluat). Urmează aplicarea unui strat de grund, apoi aplicarea insonorizantului, a vopselei și a lacului.

2. Peugeot 206: auto avariat pe partea stângă, cu despăgubire de către SC EUROINS SA (decontare directă spre SC PIPOS SRL, fără implicarea financiară a clientului). S-au îndreptat ușa față și aripa spate stânga și s-a înlocuit ușa spate stânga,apoi au fost revopsite ușile stânga, pragul stânga și aripa spate stânga.

 

Săptămâna 21, anul 2017

1. MERCEDES BENZ ML270: revopsire integrală. Autoturismul a fost mai întai dezechipat în vederea vopsirii exterioare, apoi îndreptat și reparat acolo unde s-a impus. A urmat chituirea, aplicarea stratului de fuller, a vopselei și a lacului. La sfârșit s-a introdus în uși, capote, paguri și dubluri aripi spate o ceară de protecție cavități.

 

Săptămâna 20, anul 2017

1. VW JETTA: în urma unui accident rutier, s-au înlocuit aripa față stânga, bara față, suportul stânga bară față și s-a polișat farul stânga. A decontat societatea de asigurare direct spre noi.

2. HYUNDAI I30: îndreptare centură plafon, urmată de revopsire centură plafon, plafon și haion. Pentru a îndrepta centura plafonului s-a folosit o tehnologie ce nu necesită demontarea tapițeriei.

 

Săptămâna 19, anul 2017

1. RENAULT FLUENCE: revopsire parțială bara față.

2. VW PASSAT: revopsire exterior complet. Auto avea "ciupituri" de pietre, lac exfoliat pe ici pe colo, doua-trei îndoituri, astfel încât s-a recurs la vopsirea exterioară integrală.

 

Săptămâna 18, anul 2017

1. DACIA LOGAN: reparat, îndreptat caroserie, îndepărtat rugina, refăcut protecție anticorozivă, revopsit complet și tratament anticoroziv cavități.

 

Săptămâna 17, anul 2017

1. MERCEDES C200: faza intermediară din reparația aripii față dreapta. Reparația a fost decontată de către o societate de asigurare și a constat în îndreptarea și revopsirea aripii față dreapta, polișarea farului dreapta și revopsirea jumătății dreapta a barei față.

2. DACIA LOGAN: retuș vopsea bara față.

 

Săptămâna 16, anul 2017

1. RENAULT FLUENCE: retuș vopsea bară spate, aripa spate și ușa spate stânga. Indiferent de faptul că vopsim local sau total, se aplică vopseaua în cabina de vopsire ("la cuptor").

2. OPEL ASTRA: înlocuire aripa față stânga, far stânga, bara față. Această reparație a fost subiectul unui dosar de daună ALLIANZ TIRIAC, deci a fost decontată de societatea de asigurare direct spre noi, clientul nefiind nevoit să plătească nimic.

 

Săptămâna 15, anul 2017

1. DACIA LOGAN: buza inferioară dreaptă bara față a fost crăpată într-o bordură. S-a demontat bara față, s-a dezechipat, apoi a fost sudată fisura, chituit și vopsit local.

2. VW PASSAT: revopsire exterioară completă. Deoarece auto avea puncte de rugină deasupra parbrizului, pentru a le putea elimina s-a recurs la demontarea parbrizului. Pentru autoturismele ce le vopsim complet, oferim bonus tratament cu ceară de cavități.

 

Săptămâna 14, anul 2017

1. CITROEN C4: revopsire bara față (bara demontată, dezechipată, revopsită și apoi remontată) și retuș de vopsea la ușa față stânga (între aripa față și abțibild).

2. VW TIGUAN: execuție retușuri vopsea fără demontare. În foto sunt prezentate elementele retușate acoperite cu fuller. A urmat vopsirea și lăcuirea blendată, apoi polișarea elementelor retușate.

 

Săptămâna 13, anul 2017

1. BMW 320 E91: haionul avea ceva rugină pe lângă chederul lunetei. La sugestia noastră, clientul a căutat și găsit un alt haion (second hand). După demontarea haionului s-a văzut că a fost o decizie corecta. S-a înlocuit și vopsit haionul și s-a făcut un retuș de vopsea pe dosul ușii față dreapta, unde era un început de rugină.

2. VW JETTA: început de rugină la îmbinarea aripii față dreapta pe prag, precum și bara față "frecata" (de vreo bordură, probabil). A fost demontată parțial aripa față, s-a îndepărtat mecanic rugina, s-au tratat piesele cu inhibitor de rugină, grund, insonorizant, apoi au fost vopsite parțial (local) aripa față, pragul și bara față.

3. FORD FIESTA 2014: vopsea exfoliată pe capetele de praguri (defect specific mașinilor mai vechi, totuși), cu bonus prag dreapta lovit. Clientul a montat bavetele de noroi ulterior exfolierii vopselei, dar procesul de corodare a continuat (sarea folosită la deszapezire a jucat un rol important). S-a îndepărtat mecanic rugina, s-a îndreptat pragul (din exterior, fără demontări), apoi un pic de chit, insonorizant (aplicat ca o măsură suplimentară de protecție împotriva acțiunii mecanice a nisipului și pietricelelor de pe drumurile noastre), fuller, vopsea, lac.

 

Săptămâna 12, anul 2017

1. VW POLO: praguri reparate, antifonate și revopsite, aripi față înlocuite și vopsite.

2. VW TRANSPORTER: ușa culisantă a fost reparata undeva acum mai bine de un an. Din cauză că pe alocuri a fost aplicat un strat destul de gros de chit, acesta a crăpat. A fost îndepărtat chitul crăpat, s-a aplicat un alt strat de chit, fuller și vopsea.

3. SKODA FABIA: plafonul caroseriei prezenta exfolieri ale lacului și mici ciupituri, motiv pentru care a fost revopsit.

 

Săptămâna 11, anul 2017

1. SUBARU FORESTER: aripa față îndreptată și revopsită.

2. DACIA LOGAN: inițial trebuia să curățăm de rugină și să refacem protecția anticorozivă a pragurilor caroseriei, dar după îndepărtarea antifonului vechi și curățarea ruginei s-a ajuns la tăiat, confecționat și sudat petece, antifonat și revopsit praguri.

3. VW POLO: praguri reparate și aripi față înlocuite.

 

Săptămâna 10, anul 2017

1. SKODA OKTAVIA 2: din cauza unor mici lovituri și zgârieturi suferite în timp, s-a recurs la îndreptarea și revopsirea întregii părți laterale stânga.

2. VW GOLF VI: bara față revopsită.

3. VW GOLF V: prag îndreptat și revopsit, retușuri de vopsea pe bările de protecție.

 

Săptămâna 9, anul 2017

1. VW POLO: reparat praguri și arcade aripi spate, revopsit și tratat cu ceară de cavități.

2. FORD TRANSIT CONNECT: praguri reparate, revopsite și tratate cu ceară de cavități. Ceara de cavități utilizată este vâscoasă, astfel încât eficiența protecției anticorozive este mai ridicată decât în cazul cerurilor obișnuite, care sunt mai fluide.

3. VW GOLF IV: praguri reparate, aripi față înlocuite și revopsite. Inițial credeam că înlocuim aripile față și curățăm pragurile în zona suprafețelor de asezare a aripilor pe praguri, dar surpriza a fost de... o juma' de metru și un kilogram de chit!

 

Săptămâna 8, anul 2017

1. MAZDA: reparat și revopsit ușa spate stânga

2. VW PASSAT: revopsit exterior complet.

 

Săptămâna 7, anul 2017

1. TOYOTA AURIS: datorită unor parcări "neconforme", s-au revopsit parțial bara față, aripa față stânga, aripa spate dreapta.

2. OPEL CORSA: în urma accidentului suferit, s-au înlocuit barele de protecție, lampa spate stânga, farurile, capota motor, armătura bară față, traversa față, radiatoarele de răcire și AC.

 

Săptămâna 6, anul 2017

1. BMW X5: revopsit exterior complet.

 

Săptămâna 5, anul 2017

1. RENAULT MEGANE: îndreptat, revopsit parțial pasaj roată spate stânga.

 

Săptămâna 4, anul 2017

1. FORD FOCUS: revopsit exterior complet. La cererea clientului, plafonul caroseriei a fost vopsit negru lucios.

 

Săptămâna 3, anul 2017

1. AUDI S6: lacul exfoliat de pe aripile spate și barele de protecție a necesitat revopsirea acestora.

 

Săptămâna 2, anul 2017

1. SKODA OCTAVIA: reparat și revopsit aripa față dreapta, retuș vopsea bara față partea dreapta.

2. DACIA LOGAN: reparat și revopsit aripa față dreapta, revopsit parțial bara față în partea dreaptă.

Galerie lucrări 2016