Săptămâna 13, anul 2017

1. BMW 320 E91: haionul avea ceva rugină pe lângă chederul lunetei. La sugestia noastră, clientul a căutat și găsit un alt haion (second hand). După demontarea haionului s-a văzut că a fost o decizie corecta. S-a înlocuit și vopsit haionul și s-a făcut un retuș de vopsea pe dosul ușii față dreapta, unde era un început de rugină.

2. VW JETTA: început de rugină la îmbinarea aripii față dreapta pe prag, precum și bara față "frecata" (de vreo bordură, probabil). A fost demontată parțial aripa față, s-a îndepărtat mecanic rugina, s-au tratat piesele cu inhibitor de rugină, grund, insonorizant, apoi au fost vopsite parțial (local) aripa față, pragul și bara față.

3. FORD FIESTA 2014: vopsea exfoliată pe capetele de praguri (defect specific mașinilor mai vechi, totuși), cu bonus prag dreapta lovit. Clientul a montat bavetele de noroi ulterior exfolierii vopselei, dar procesul de corodare a continuat (sarea folosită la deszapezire a jucat un rol important). S-a îndepărtat mecanic rugina, s-a îndreptat pragul (din exterior, fără demontări), apoi un pic de chit, insonorizant (aplicat ca o măsură suplimentară de protecție împotriva acțiunii mecanice a nisipului și pietricelelor de pe drumurile noastre), fuller, vopsea, lac.

Înapoi la Galerie lucrări